"Super­Partner" Stanisław Frąc, właściciel sieci sklepów Delikatesy Frac

Dziś w hotelu Hyatt w Warszawie odbyła się pierwsza edycja Gali „Diamentowa Rakietka”. Wydarzenie było podsumowaniem dokonań w tenisie stołowym w 2013 roku. Gala stała się początkiem nowego projektu, który ma na celu promocję dyscypliny, a jednocześnie daje możliwość uhonorowania instytucji oraz osób zaangażowanych w jej rozwój.

Pomysłodawcą oraz organizatorem Gali była Polska Superliga Tenisa Stołowego Sp. z o.o. Prezes Spółki Dariusz Szumacher podkreślił, że „Diamentowa Rakietka” jest początkiem nowej tradycji w tej dyscyplinie

Nominowani i laureaci inaguruacyjnej gali "Diamentowa Rakietka":
1. Sponsor Polskiej Superligi Tenisa Stołowego -[nbsp]Wschodzący Białystok, Nord Partner
2. Trener Roku - Tomasz Redzimski,[nbsp]Piotr Szafranek
3. Drużyna Roku -[nbsp]ASTS Olimpia-Unia Grudziądz, Dartom Bogoria Grodzisk Mazowiecki
4. Zawodnik Roku - Bartosz Such,[nbsp]Daniel Górak
5. Tenisowa Osobowość -[nbsp]Natalia Partyka, Lucjan Błaszczyk
6. Miasto-Partner - Rzeszów,[nbsp]Białystok
7. Samorząd -[nbsp]Warmia i Mazury, Miasto Bytom
8. Partner Medialny - portal Interia.pl,[nbsp]magazyn "Przegląd Sportowy"
9. Nagroda specjalna -[nbsp]Mariusz Baruch, Wang Zeng Yi
10."Super[-]Partner"-Stanisław Frąc - właściciel sklepów Delikatesy Frac

Każdy klub Wschodzący Białystok Superligi wręczył nagrodę specjalną "Super[-]Partner" dla podmiotu, instytucji lub osoby mającej największy wpływ na rozwój i funkcjonowanie zespołu.

Gala "Diamentowa Rakietka" nie mogła się odbyć bez obecności znakomitych gości. Poza laureatami, zawodnikami, trenerami i sponsorami klubów w hotelu Hyatt pojawili się m.in.: prezes Polskiego Związku Tenisa Stołowego Wojciech Waldowski, były trener reprezentacji Polski w piłce nożnej Jacek Gmoch . Nasz klub reprezentowali ksiądz prałat Andrzej Surowiec,Trener drużyny Kamil Dziukiewicz wspólnie z małżonką oraz nominowany do nagrody specjalnej zawodnik naszej drużyny Wang Zeng Yi. Stanisława Frąca reprezentowała główna[nbsp]księgowa[nbsp]firmy Frac pani Henryka Jakieła.