Plebiscyt na sportowca i trenera roku 2013.

Plebiscyt na Najlepszego - Najpopularniejszego Sportowca i Trenera - Wychowawcę Młodzieży Miasta Jarosławia w 2013 roku.

Zaczynamy XXIV Plebiscyt na Najlepszego - Najpopularniejszego Sportowca i Trenera - Wychowawcę Młodzieży Miasta Jarosławia w 2013. Głosujemy do końca stycznia za pośrednictwem strony internetowej Urzędu Miasta Jarosław oraz na kuponach drukowanych w Gazecie Jarosławskiej. Plebiscyt funkcjonuje w naszym mieście od 1990 roku, jego organizatorami są Wydział Edukacji i Kultury Fizycznej Urzędu Miasta oraz Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji im. Burmistrza Adolfa Dietziusa i Gazeta Jarosławska.

Oddaj głos na naszego trenera i zawodnika, kliknij tutaj-http://www.jaroslaw.pl/plebiscyt-na-najlepszego-najpopularniejszego-sportowca-i-trenera-wychowawce-mlodziezy-miasta-jaroslawia-w-2013-roku